Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Patērētāju tiesību aizsardzības pamati" by Baiba Vītoliņa # eBook PDF Kindle ePub Free

Patērētāju tiesību aizsardzības pamati

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Patērētāju tiesību aizsardzības pamati
  • Author : Baiba Vītoliņa
  • Release Date : January 22, 2015
  • Genre: Law,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 667 KB

Description

Apgādā Zvaigzne ABC izdota Patērētāju tiesību aizsardzības centra direktores Baibas Vītoliņas grāmata “Patērētāju tiesību aizsardzības pamati”. Tas ir pirmais darbs latviešu valodā, kurā visaptveroši aprakstīti galvenie patērētāju tiesības regulējošie jautājumi, kā arī sniegts ieskats preču un pakalpojumu tirdzniecību regulējošajās normās. Grāmata sniedz iespēju gūt plašas zināšanas par patērētāju tiesību aizsardzības jautājumiem dažādās nozarēs gan no atsevišķiem patērētāju tiesību aspektiem, gan saistībā ar patērētāju kolektīvajām interesēm.

Tā kā patērētāju tiesības ir gan būtiska tiesību sistēmas sastāvdaļa, gan arī pamats godīgai uzņēmējdarbības videi, Baibas Vītoliņas grāmata noderēs visiem, kas ikdienā saskaras ar dažādiem patērētāju tiesību aizsardzības jautājumiem, – gan komersantiem, kam jānodrošina patērētāju tiesību ievērošana, gan jurisprudences un citu sociālo zinātņu studentiem.

Baiba Vītoliņa kopš 2005. gada ir Patērētāju tiesību aizsardzības centra direktore, ikdienā piemēro patērētāju aizsardzības un preču un pakalpojumu drošumu regulējošos normatīvos aktus, kā arī piedalās normatīvo aktu izstrādē sadarbībā ar atbildīgajām ministrijām.


Ebook Download "Patērētāju tiesību aizsardzības pamati" PDF ePub Kindle